Chateau Meiland seizoen 7 | Wanneer op televisie in 2022?

Chateau-Meiland-seizoen-7

Chateau Meiland Seizoen 7 op TV of op Kijk. Wanneer is dit seizoen te zien in 2022?

Wanneer komt Chateau Meiland met Seizoen 7?

We weten in ieder geval dat het seizoen 7 wordt uitgezonden in 2022 op SBS6 en op Kijk. Dat heeft een zegsvrouw van Talpa laten weten in november 2021 aan het AD.

Verder is ook inmiddels bekend dat dit na de zomer van 2022 zal zijn. De exacte datum is helaas nog niet bekend, maar we weten al wel een beetje wat ons te wachten staat:

Een tipje van de sluier, wat gaan we zien?

Weet je nog dat de koop van het franse Chateau op het nippertje niet doorging? Wat een gezeik weer, maar uiteindelijk schijnt het toch gelukt te zijn. In seizoen 7 gaan we heerlijk genieten van de sleuteloverdracht. Dat roept weer een hoop vragen op:

Wie heeft het gekocht? Is het ook een familie? Laten de nieuwe koper het in originele staat?

We gaan Maxime en Leroy ook zien trouwen! Gaan ze dat Chateau waardig doen? Zoals in een sprookje? Hoe ziet de bruidsjurk er van Maxime uit?

Hoe dan ook, het wordt vast prachtig. Verder hopen we de verhuizing van Maxime en Leroy meemaken, dus dat wordt weer klussen!

Meilandjes waren op TV in December 2021

Op 24 december 2021 om 20:30 waren de Meilandjes te zien in een speciale kerst editie bij SBS6 en natuurlijk gratis op Kijk.nl.

Kerst 2021 met de Meilandjes

Kerst is al voorbij, maar toch nog een beetje in de kerstsfeer? Hieronder een heerlijk gezellige EXTRA lange aflevering van de Meilandjes!

Hierboven kun je de kersteditie terugkijken.

Chateau Bijstand – Maart 2022

En niet lang daarna kwamen de meilandjes weer op TV. Dit keer in het nieuwe programma: Chateau Bijstand.

Erica Meiland vertelde op NPO Radio 1: “Martien, Maxime, de kinderen en ik gaan in een sociale huurwoning wonen, die helemaal leeg is. We krijgen 1.000 euro om het in te richten, dus dat wordt shoppen bij de kringloop.”

Het programma Chateau Bijstand is de opvolger van ‘Effe Geen Cent te Makken’ en is in maart 2022 op televisie gekomen.

Wat kunnen we van Chateau Bijstand verwachten?

Inrichten van een Sociale huurwoning

In ieder geval gaan ze klussen. We zijn gewend dat Martien houdt van een Chateau-waardige inrichting. Eens kijken of ze het met een klein budget van 1000 euro het enigszins Chateau-waardig kunnen inrichten.

Een klein budget om van te leven

Ook krijgen ze een klein budget om van te leven. Wijn acht de familie als primaire basisbehoefte, maar wijn mag ook wat kosten. Hoe zal dat gaan bij de Kassa?

Wij verwachten een hoop gezeik, wijn, ellende en grappige uitspraken van Martien. Verder is er nog niet veel bekend. Volgens Erica zal het Martien en Maxime niet zo makkelijk af gaan! We kunnen niet wachten!

Vergelijkbare berichten