Chateau Meiland Seizoen 6 komt na de zomer van 2021!

Chateau Meiland Seizoen 6

Wanneer komt Chateau Meiland met Seizoen 6?

Chateau Meiland Seizoen 6 is na de zomer van 2021 weer op TV en kijk.nl. SBS6 heeft echter gezegd dat de nieuwe release datum nog niet bekend is, maar wij weten beter. Het zal na de zomer van 2021 zal plaats vinden.

De commentator van Chateau Meiland laat dat namelijk aan het einde van de laatste aflevering weten:

‘De enige zekerheid in het leven van de familie Meiland is dat alles anders loopt dan verwacht. Hoe? Dat ziet u na de zomer.’

Het is dus duidelijk dat Chateau Meiland na de zomer met een nieuw seizoen komt.

Wat kunnen we verwachten in Chateau Meiland seizoen 6?

Maxime zwangerschap kwalen

Aan het einde van seizoen 5 zien we dat Martien en Erica het kasteel niet verkocht kregen. Gaat het ze dit keer wel lukken?

Verder hebben we op Instagram vernomen van Maxime dat er een ‘extra stoeltje wordt aangeschoven’. Leuk! Waarschijnlijk gaan we zien hoe Maxime en Leroy de zwangerschap beleven.

Ook woont Maxime niet langer bij Martien en Erica. Hoe zullen ze het avontuur zonder Maxime in huis ervaren?

Miljoenenvilla

In ieder geval weten we dat Martien en Erica niet langer konden blijven in Hengelo. Ze zijn op zoek gegaan naar een nieuw ‘huisje’ in Noordwijk. Naja huisje? Een nieuwe villa van 2,7 miljoen euro. De foto’s kun je hier op Funda vinden. Of Martien wat aan de inrichting gaat veranderen is voor onze fans geen vraag, maar de vraag is hoe. Vermoedelijk Chateau-waardig.

Versoepelde maatregelen: Martien op het terras?

Ook zijn de terrasjes eindelijk weer open. Gaan we fans zien als Martien Meiland lekker gaat wijnen op het terras? Als dat maar goed gaat…

Vragen, vragen en nog eens vragen. We kunnen niet wachten op het volgende seizoen, helaas moeten we nog even wachten. Dan nog maar een keer die grappige kerst editie kijken.

Vergelijkbare berichten