Nieuwe James Bond regisseur

Nieuwe james bond regisseur

Nieuwe James Bond regisseur in town!

Nieuwe James Bond regisseur bevestigd

De nieuwe James Bond film heeft een nieuwe regisseur. Na het vertrek van Danny Boyle is bevestigd dat de nieuwe regisseur van de bekende serie True DetectiveCary Fukunaga de regisseurstaak op zich zal nemen. Deze bondfilm is de 25ste in rij van de populaire bondcollectie en is in 2020 te zien in de bioscoop.Nieuwe James Bond

Nieuwe James Bond in de bioscoop

Officieel zou de nieuwe james Bond in de bioscoop draaien in december 2019, maar door onzekerheid wie de nieuwe regisseur zou worden na het vertrek van Danny Boyle, is bevestigd dat de film voor de eerste keer draait op 14 februari 2020. Fukunaga is bekend als regisseur van het eerste seizoen van de populaire serie True Detective. Hiernaast heeft hij de film Beasts of No Nation en de thriller Sin Nombre geregisseerd. Zijn laatste project is de nieuwe Netflix serie Maniac, die deze week uitkomt.

Het vertrek van Boyle

Boyle is eind augustus van de set vertrokken door ‘creatieve meningsverschillen’. Boyle wilde graag zijn eigen script maken, waardoor het scenario door de vaste 007-schrijvers Robert Wade en Neal Purvis, niet langer nodig was. Het scenario wat Boyle samen heeft geschreven met John Hodge, zou een Russische villain hebben en passen in het tijdperk van #metoo en #TimesUp. De producenten van de 25ste bondfilm zouden dit te vroeg hebben gevonden. Ook gaat er een gerucht, dat er onenigheid was over de rol van de Russische villain, die Tomasz Kot waarschijnlijk gaat vervullen.

Nieuwe James Bond hoofdrol

Daniel Craig speelt opnieuw de hoofdrol in de nieuwe James Bond film. Dit is de vijfde keer op een rij dat Daniel Craig, James Bond speelt. Het was niet helemaal duidelijk of hij nog zou terugkeren na de laatste bondfilm SpectreCraig leek niet erg in de mood om nog een keer de hoofdrol te vervullen van de nieuwe James Bond. Uiteindelijk heeft Daniel Craig eind Augustus 2018 toch bevestigd deze rol op zich te nemen.

Vergelijkbare berichten