The Crimes of Grindelwald Recensie

The Crimes of Grindelwald Recensie

The Crimes of Grindelwald

The Crimes of Grindelwald ook wel bekend als Fantastic Beasts 2, heb ik gisteren in de bioscoop gezien. Een film die mij als kritische fantasy-lover tevreden heeft gesteld.

‘The Crimes of Grindelwald’ VS ‘And where to find them’

De film ’the Crimes of Grindelwald heeft een erg goed verhaal waar je makkelijk in meegezogen wordt, in tegenstelling tot de vorige film. De vorige film had meer humor en de focus lag wat minder op de verhaallijn. Daarom zou ik the Crimes of Grindewald aanraden voor echte fantasy-lovers. Hiermee gaat deze film meer de kant van de Lord of the Rings films.

De eerste film ‘And where to find them”(fantastic beasts 1) is meer een film voor familie en vrienden, waarbij je af en toe gestoord kan worden door het gekraak van chips of het lachen van de andere kijkers.

‘Deel 3’

De film richt zich echt volledig op het verhaal en net zoals Lord of the Rings. Het is geen film die je los kunt zien van deel 1 en zeker niet van het nog komende deel 3. Het einde van de film is namelijk een open eind. In deel 1: “And where to find them” zijn er nog maar een paar losse open lijntjes. In ‘Crimes of Grindelwald’ worden alle verhaallijnen gestopt en word je verplicht om alvast je ticket te reserveren voor deel 3. Je houdt er allesbehalve een voldaan gevoel aan over. Het verhaal gaat verder! Dat is de message waarmee ‘The Crimes of Grindelwald’ afsluit.

Extra info

Er gaat een rumoer over de relatie tussen Gellert Grindelwald, en Albus Dumbledore. De vraag is of Albus Dumbledore gay is. Het antwoord hierop is: Ja. De schrijfster J. K. Rowling heeft dit bekend gemaakt. De boeken bevatten kleine seintjes in de relatie tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. Echter zal in de films en boeken het niet expliciet, concreet en duidelijk worden of ze nu echt een homoseksuele relatie hebben gehad.

Zou je graag een recensie zien over een film die hier nog niet staat? Of heb je zelf een filmrecensie die je hier wilt publiceren. Neem dan snel contact met ons op!

Vergelijkbare berichten