Wat is Pathé thuis?

Pathe Thuis

Pathé Thuis is een online streamingdienst van Pathé. Het is vergelijkbaar met Netflix, alleen betaal je bij Pathé Thuis per film en kun je films zien die nog in de bioscoop draaien. Deze films kun je dus nog niet op DVD, blu-ray kopen of bij andere streamingsdiensten zien.

Wat kost Pathé Thuis?

Pathé thuis huren

Per film die je huurt betaal je ongeveer 3 keer zo weinig als een film die je in de bioscoop ziet. In je account blijft de film dan 30 dagen lang beschikbaar om te kijken.

De kosten varriëren afhankelijk van welke film je huurt tussen de €2,49 en €4,99. Je kunt de film dan zien in standaard kwaliteit (lager dan 720p). Voor €1,00 meer kun je de film zien in (Ultra)HD (720p tot 4K).

Pathé thuis kopen

Je kunt de film ook kopen in plaats van huren. Als je de film koopt, blijft deze voor altijd beschikbaar om te kijken. Je betaalt wel meer en ook hier geldt dat de kosten variëren per film. De prijs staat duidelijk bij iedere film aangegeven.

Betalen Pathé thuis, hoe gaat dat?

Je kunt ervoor kiezen om een account te maken en direct te betalen op de website met iDeal, Paypal of of iemand te verassen met een Pathé giftcard. Deze kan ook worden gebruikt om een film in de bioscoop te zien.

Vergelijkbare berichten